Wij hebben met Tilano SPRL samengewerkt:
a) voor grootschalige schilderwerken die binnen een zeer strak tijdsschema moesten uitgevoerd worden. Niet alleen werd de deadline mooi gerespecteerd, het afgeleverde werk was van topkwaliteit. Maximale flexibiliteit werd aan de dag gelegd, alsook piekfijne afwerking.
b) voor de renovaties van twee ruimtes in een herenhuis die als bureauruimte werden ingericht. De herstellingen aan plafonds, stukwerk en muren in het algemeen zijn uitzonderlijk goed gedaan. Schilderwerken van oude deuren eveneens perfect. Echter, ook grote breekwerken werden uitgevoerd met respect voor elk van onze wensen en ook muren werden geïnjecteerd tegen opstijgend vocht.
Naast de expertise en professionaliteit van het Tilano team, hebben wij bovenal geapprecieerd dat de werken in volle transparantie plaatsvonden en dat voor elke aanpassing een juiste prijsbepaling gebeurde. Geen verrassingen, hetgeen uitzonderlijk is wanneer men start met renovaties. De zaakvoerder is een topkerel, die niet alleen gewapend is met een paar zeer competente handen, maar bovenal ook het hart op de juiste plaats heeft. Wij vertrouwen hem en zijn team met de ogen toe en raaden hem aan eenieder aan.
De familie Peeters uit Rumst